Mandag d. 27. januar 2014 - af Redaktionen
Fuldkornsklemmer fra Pågen med salami og sellerisalsa
Når du køber en pose Javisst! donerer Pågen 50 øre til Elsk Hjertet-kampagnen.

Annonce2 stk. Javisst! Fuldkornsklemmer fra Pågen til 2 personer
Ingredienser
4 skiver italiensk fennikelpølse
2 spsk. smørbar gedeost
Sellerisalsa
100 g knoldselleri
1 æble
Saft af ½ citron
3 spsk. olivenolie
3 kviste bredbladet persille
2 spsk. kapers
1 spsk. sorte oliven uden sten
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Sellerisalsa:
Riv knoldselleri og æble groft, og vend det med citronsaft, olivenolie, finthakket persille, kapers og oliven. Krydr med salt og peber.
Flæk fuldkornsklemmerne, og smør under- og overbolle med gedeost. Læg 2 skiver fennikelpølse på hver underbolle, top med sellerisalsa, og læg overbollen på.