Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • kød
  • svinekød
  • Fuldkornsklemmer fra Pågen med salami og sellerisalsa

Fuldkornsklemmer fra Pågen med salami og sellerisalsa

Når du køber en pose Javisst! donerer Pågen 50 øre til Elsk Hjertet-kampagnen.

Mail Print

Mandag d. 27. januar 2014 - af Redaktionen

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Annonce

2 stk. Javisst! Fuldkornsklemmer fra Pågen til 2 personer

Ingredienser

4 skiver italiensk fennikelpølse
2 spsk. smørbar gedeost

Sellerisalsa
100 g knoldselleri
1 æble
Saft af ½ citron
3 spsk. olivenolie
3 kviste bredbladet persille
2 spsk. kapers
1 spsk. sorte oliven uden sten
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Sellerisalsa:
Riv knoldselleri og æble groft, og vend det med citronsaft, olivenolie, finthakket persille, kapers og oliven. Krydr med salt og peber.

Flæk fuldkornsklemmerne, og smør under- og overbolle med gedeost. Læg 2 skiver fennikelpølse på hver underbolle, top med sellerisalsa, og læg overbollen på.

Relaterede Artikler

Indsamlingen har nu rundet de 200.000 pund.

Nu strømmer støtten ind til Alan

Jeg vil have en lillebror

Stephanie med sin søskende Isabella og Tristan hjemme hos far, Christian.

Stephanies nye kæreste

Inger er et ægte mirakel

Læs mere om

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Forskel på drenge og piger

Her døde fire børn og en far

Hvor er de bare søde

Stephanie fortæller om sit liv

Indsamlingen har nu rundet de 200.000 pund.

Nu strømmer støtten ind til Alan

Mest læste

  • Klassisk grønkålssuppe
  • Blomkålssuppe med bacon
  • Suppe med hakket kød og grønt
  • Hamburgerryg
  • Flæskesteg med sprød rødkålssalat

Seneste nyt

  • Spørg advokaten: Kan vi få behandlet vores børnesag i Danmark?
  • Lukas reddet med kærlighed: Fik nyre af far
  • Studie: Disse hunderacer lever længst – og kortest
  • Fejltagelsen: Jeg var utro med min svoger – del 1:3
  • Brev til Mimi: Børnene plager om en kat
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00