Fyldig salat med jordbær og bacon

En rigtig skøn sommersalat

4 pers.

Ingredienser til fyldig salat med jordbær og bacon

450 g bacon

Salat:

2 spidskål
500 g jordbær
1 agurk

Dressing:

225 g fromage frais
200 g mayonnaise
1 spsk. mild sennep
2 tsk. paprika
Citronsaft
Salt og peber
1 potte dild

Tilbehør:

Groft brød

PRØV OGSÅ: Salatpakker med rejer og avokado

Fremgangsmåde

Bacon:

Dup baconen tør og steg den sprød på en tør pande. Læg den derefter på et stykke dobbelt køkkenrulle en kort stund. Bræk den evt. i stykker eller servér den hel til salaten.

Salat:

Skær spidskålen i kvarter. Skyl dem, dup dem tørre og skær dem i papirtynde strimler. Skyl jordbærrene og dup dem tørre. Fjern blomsten og skær jordbærrene i halve. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud og skær agurken i halvmåner.

Dressing:

Rør fromage frais, mayonnaise, sennep og paprika sammen. Smag det til med citronsaft, salt og peber. Vend det hele sammen inkl. skyllet, plukket dild.

Tilberedningstid:

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Wokkylling i jordbær