Fyldte peberfrugter

Dejlig mættende ret til weekenden.

4 personer

4 grønne peberfrugter
Olie
Salt og peber

FARS:
500 g hakket kalv/flæsk (8-10 %),
1 stort æg
2 knuste fed hvidløg
2 spsk. hakket persille
2 spsk. hakket basilikum
25 g revet parmesanost
2 skiver daggammelt brød
1¼ dl mælk
½ tsk. peber

Marinerede spareribs

SOVS:
2 ds. flåede, hakkede tomater (blendet)
2 hakkede fed hvidløg
1 dl hakket persille
Sukker
Salt og peber.

Marineret nakkefilet

SALAT:
2 ds. kogte, hvide bønner (drænet)
1 broccoli i små buketter
80 g babyspinat
Salt og peber
Olie

Opvarm ovnen til 200°. Flæk peberfrugter og fjern indmad. Gnid dem med olie og krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og forsteg dem i ovnen i ca. 10 min.

FARS: Skær brød i terninger og hæld mælk over. Lad det stå i 5 min. Bland nu alle ingredienserne til farsen og fyld den i de forbagte peberfrugter. Pensl farsen med lidt olie.

SOVS: Varm tomater og hvidløg op i en kasserolle. Smag til med persille, sukker, salt, peber. Hæld sovsen i bunden af fadet og sæt det i ovnen igen i ca. 30 min.

SALAT: Varm en pande op til godt varm. Tilsæt olie og steg broccoli heri under omrøring til knap mør. Tilsæt spinat og steg under omrøring, til den falder sammen. Tag panden af varmen og vend de hvide bønner i. Krydr med salt og peber.

LÆS OGSÅ:

Pasta med chorizopølse

En rigtig scoremiddag