Grillet kotelet og coleslaw

Middag med god smag

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

4 store koteletter
4 spsk. olie
½ tsk. paprika
½ tsk. peber, salt

Coleslaw:
1 spidskål
½ kg gulerødder

Dressing:
2 dl mayonnaise
2 dl Cheasy fraiche 6 %
1 spsk. dijonsennep
Ca. 1 tsk. stærk karry
Salt, citronsaft

Tilbehør:
Rugfler


Sådan gør du:

Coleslaw:

Skær spidskålen i kvarter. Hak den grove midterstok ekstra fint. Snit resten af kålen fint. Skræl gulerødderne og riv dem. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt, citronsaft og evt. mere karry. Vend grøntsagerne heri og lad det trække i køleskabet i mindst ½ time.

Koteletter:

Dup koteletterne tørre. Rør olien med paprika og peber og pensl koteletterne hermed. Krydr med lidt salt og lad dem trække en stund. Grill eller steg koteletterne på en pande i 5-7 min. på hver side afhængig af tykkelse.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.