Grillet og fyldt svinekotelet

Lækker sommermad.

4 svinekoteletter, 3 cm tykke uden ben
4 skiver chorizopølse
4 skiver ost, f.eks. Port Salut
1 håndfuld rucolasalat
Olie til pensling
Salt
Peber

SALAT:
500 g jordbær,
4 tomater
½ rødløg
2 store håndfulde rucolasalat

Nudelsalat

Kartoffelsuppe

DRESSING:
1 spsk. hvidvinseddike,
½ spsk. dijonsennep,
½ tsk. paprika,
½ spsk. honning,
4 spsk. olie,
salt, peber.

KØD: Skær en lomme på langs i koteletterne. Fyld pølse, ost og rucola i. Dup kødet tørt og pensl med olie. Grilles 6-8 min. på hver side. Krydr med salt og lidt peber.

SALAT: Skyl jordbær. Duppes tørre, og blomst fjernes. Skær jordbær i halve. Skær tomater og løg i både. Rør dressingen sammen og vend med tomater og løg. Vend rucola og jordbær i lige før servering.