Grillet svinemørbrad

Lækker mad grillen.

4 personer

KØD:
1 svinemørbrad

MARINADE:
Saften af 1 lime
2 tsk. brun farin
1 spsk. fiskesovs
Olie til pensling
Spid

Nudelsalat

KARTOFFELSALAT:
750 g kogte, kolde kartofler
1 broccoli i små buketter
1 lille rødløg i både

Oksegryde

DRESSING:
2 spsk. limesaft
½ tsk. brun farin
1 finthakket rød chili
4 spsk. sesamolie
salt, peber

KØD: Afpuds mørbrad og skær den midt over. Skær derefter i strimler, ca. 2 cm brede.

MARINADE: Rør ingredienserne sammen i en skål og vend kødet heri. Lad det trække i 1 time i køleskabet. Tag kødet op af marinaden og dup det tørt. Trækkes på spid og pensles med olie. Grilles lige over gløderne i ca. 1½ min. på hver side.

KARTOFFELSALAT: Skær kartoflerne i mindre stykker. Blancher broccoli i vand tilsat salt 1-2 min. Der skal være bid i den.

DRESSING: Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Vend med kartoflerne og vend derefter broccoli og rødløg i.