Grillkoteletter med sprøde, marinerede grøntsager

Lækker middag til grillen fra Slankeklubben.

Foto: SlankeDoktor.dk

Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!

(4 personer)

Det skal du bruge
4 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke, a ca. 125 g eller medaljoner af svinefilet, 2½ cm tykke a ca. 100 g
2 spsk salt til marinade
3 spsk citronsaft
2 tsk timian
1 bundt løg
2-3 gulerødder
250 g champignon
4 dl hønsebouillon
2 dl hvidvin
2 spsk olivenolie
Salt
2 tsk peber, sort
1 dl kryddereddike
1 bundt persille
300 g grovbrød

Lækkert kyllingebryst

Sådan gør du
Marinerede grøntsager: Kog bouillon, vin, olie, eddike, persille og krydderier til grøntsagsmarinaden i 5 minutter. Si marinaden, hæld den tilbage i gryden, og smag den til med salt. Skær løgene i både. Skær gulerødderne i stave. Skær svampene i kvarte. Kog løg og gulerødder i 5 minutter i marinaden. Tilsæt svampene, og lad det hele koge i endnu 3 minutter under omrøring. Hæld salaten i en skål, afkøl den, og lad den stå i køleskabet evt. til næste dag.

Grillmarinade: Kog 1 dl vand, salt, citronsaft og timian sammen til en grillmarinade.
Grill koteletterne ca. 5 minutter på hver side. Vend dem 2-3 gange under stegningen, og pensl hver gang med grillmarinaden.

Lun brødene på grillen ved siden af koteletterne.
Servér de grillede koteletter med de marinerede grøntsager og brød