Gryderet med svinekød og tomater

4 personer
Det skal du bruge:
Ca. 1 kg nakkekoteletter
2 spsk. olie
150 g bacon i skiver
2 store hakkede løg
2 finthakkede fed hvidløg
3 spsk. hvedemel
Ca. 5 dl hønsebouillon
70 g tomatkoncentrat
2 spsk. sukker
2 tsk. rosmarin
2 x 200 g snacktomater
Salt og peber
Tilbehør:
Baguette
Sådan gør du:
Skær kødet i tern på 2 x 2 cm og dup det tørt. Brun det i olien evt. ad to omgange. Tag det op med en hulske. Steg bacon og løg, til det har fået farve. Steg hvidløgsfeddene med i ½ min. Drys mel over og rør rundt. Hæld bouillon på og bring det i kog under omrøring. Tilsæt tomatkoncentrat, sukker, rosmarin, hele snacktomater og det brunede kød. Lad det herefter simre under låg i 20-25 min., eller til kødet er mørt. Smag til med salt og peber. Servér retten med brød til.
Tilberedningstid:
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.