Hotdogs

Forkæl familien med hjemmelavet fastfood

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

450 g EM-frankfurtere
1 pk. (8 stk.) pølsebrød (fuldkorn)

Ristede løg:

2 løg
4-5 spsk. hvedemel
Ca. ½ l vindruekerneolie

Agurkesalat:

1 agurk
1 dl hvidvinseddike
½ spsk. vand
2 spsk. sukker, 1 tsk. salt og 1 nip peber

Tilbehør:

Tomatketchup, sennep


Sådan gør du:

Agurkesalat:

Skær agurken i tynde skiver. Rør eddike, vand, sukker, salt og peber sammen. Læg agurkeskiverne i blandingen og lad dem trække i ½ time.

Ristede løg:

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Vend dem i melet. Opvarm olien i en tykbundet gryde. Når olien syder omkring den usvovlede ende på en tændstik, er olien klar. Rist løgene sprøde og gyldne ad nogle omgange. Læg dem efterfølgende på fedtsugende papir.

Hotdogs:

Lav et par snit på hver side af pølserne med en skarp kniv. Rist eller grill dem i ca. 3 min. på hver side. Lun brødene og læg dem sammen om pølser, sennep, ketchup og løg.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.



Vil du lave sund fastfood? Læs mere her...