Tirsdag, 28. februar 2017 - 8:00 - af [Kristina marckmann]
Hurtig gryderet med mørbrad
Gryderet med mørbrad, bacon, champignoner og persillerod.

Ingredienser til hurtig gryderet med mørbrad
3 personer
1 rødløg
2 fed hvidløg
150 g champignoner
300 g persillerod
1 svinemørbrad
150 g bacon i tern
2 dl basmatiris
4 dl vand
Salt og peber
1 dl fløde
1 tsk. hakket rosmarin
2 dl cremefraiche
Persille
Alternativ til gryderet med mørbrad: Krydret gryde med pølse, kål og bacon
Fremgangsmåde
Hak rødløget og hvidløgsfeddene.
Rens svampene og skær dem og persilleroden i mindre stykker. Skær mørbraden i tynde skiver og steg baconen sprød.
Tilsæt løg, champignoner, persillerod og mørbrad og lad det hele stege i 5 min.
Kog ris, vand og 1 tsk. salt i 12 min. og lad derpå risene trække under låg i 5 min.
Hæld fløde ved mørbradblandingen, tilsæt rosmarin, salt og peber og lad det hele småsimre under låg i 15 min.
Rør cremefraichen i, smag til og servér retten med et drys persille.
Prøv også disse dejlige supper:
Dejlige supper




Tomatsuppe med basilikum
Lækker hjemmelavet suppe - pynt den med basilikum og lidt fløde
Se opskriften her






Jordskokkesuppe
Uhm! Superlækker suppe, der både kan serveres som forret og hovedret
Se opskriften her






















Blomkålssuppe og ostebrød
Blomkålssuppen er nem at lave og ovenikøbet en ret billig spise
Se opskriften her






Peberfrugtsuppe
Peberfrugters sødme og ikke mindst deres fantastiske farve gør dem i den grad egnede til saucer eller som i denne opskrift til supper
Se opskriften her






Kartoffel-porre-suppe
Rigtig god efterårsmad til små penge. Nærer og mætter godt!
Se opskriften her



