Hurtig gryderet med mørbrad

Ingredienser til hurtig gryderet med mørbrad
3 personer
1 rødløg
2 fed hvidløg
150 g champignoner
300 g persillerod
1 svinemørbrad
150 g bacon i tern
2 dl basmatiris
4 dl vand
Salt og peber
1 dl fløde
1 tsk. hakket rosmarin
2 dl cremefraiche
Persille
Alternativ til gryderet med mørbrad: Krydret gryde med pølse, kål og bacon
Fremgangsmåde
Hak rødløget og hvidløgsfeddene.
Rens svampene og skær dem og persilleroden i mindre stykker. Skær mørbraden i tynde skiver og steg baconen sprød.
Tilsæt løg, champignoner, persillerod og mørbrad og lad det hele stege i 5 min.
Kog ris, vand og 1 tsk. salt i 12 min. og lad derpå risene trække under låg i 5 min.
Hæld fløde ved mørbradblandingen, tilsæt rosmarin, salt og peber og lad det hele småsimre under låg i 15 min.
Rør cremefraichen i, smag til og servér retten med et drys persille.