Mandag d. 29. april 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Hurtige boller i karry med kokosmælk
Boller i karry - når det skal gå hurtigt!

4 pers.
Ingredienser til hurtige boller i karry med kokosmælk
Kødboller:
500 g grovhakket medisterpølse
Karrysauce:
Ca. 2 spsk. mild karry
1 lille finthakket løg
2 spsk. olie
2 x 400 ml kokosmælk
Salt og peber
Tilbehør:
Ca. 4 dl ris (gerne fuldkornsris)
¾ potte koriander
PRØV OGSÅ: Kotelet med knust sennepskartoffel
Fremgangsmåde
Kødboller:
Klip hul på pølsen og tryk farsen ud i boller på størrelse med en bordtennisbold.
Karrysauce:
Steg karry og løg i olien i en bredbundet gryde i ca. 1 min. Tilsæt evt. lidt af den tykke kokos fra dåsen, men pas på, at det ikke brænder på. Tilsæt derefter al kokosmælken og bring det i kog. Kom kødbollerne i saucen og lad det hele småkoge over svag varme og under låg i 12-15 min. Smag saucen til med karry, salt og peber.
Tilbehør:
Kog risene efter anvisningen på pakken. Servér retten med ris og hakket koriander til.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.
PRØV OGSÅ: Stegt flæsk med persillerisotto
11 lækre pizzaer:
11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)












Mexicansk pizza
Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her


Pizzasnegle
Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke - børnene vil elske dem. Se opskriften her


Pizza med italiensk fyld
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her





