Fredag d. 17. august 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kalv milanese og pasta
Middag med masser af smag

4 personer
Det skal du bruge:
4 stykker kød til wienerschnitzel
1½ dl hvedemel
2 æg
2 dl rasp
1 tsk. timian
1 tsk. basilikum
Salt og peber
2 spsk. olie og 2 spsk. smør
Spaghetti med grønt:
Ca. 350 g spaghetti (gerne fuldkorn)
1 broccolistok (rest fra onsdag)
Olie
Salt og peber
250 g cherrytomater
¼ potte klippet purløg
Prøv også: Nakkekotelet på grill og kartoffelsalat
Sådan gør du:
Spaghetti med grønt:
Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Skær broccolistokken i tændstiktynde stykker og lad dem koge sammen med spaghettien det sidste ½ min. Lad begge dele dryppe af, vend dem med lidt olie og krydr med salt og peber. Skær tomaterne i halve og vend dem i blandingen sammen med purløg. Hold det hele varmt under låg.
Schnitzler:
Vend schnitzlerne i mel, ryst det overskydende af og vend dem derpå i sammenpisket æg og til sidst i rasp blandet med timian, basilikum, salt og peber. Steg schnitzlerne i fedtstoffet ved middelstærk varme i ca. 3 min. på hver side.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.
Prøv også: Oksekød i wok