Gris
Kartoffelsalat med grillpølser
9. juli Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Smid nogle pølser på grillen, og lav en lækker kartoffelsalat med nye kartofler, agurk, radiser og en velsmagende dressing.

4 personer
Kartoffelsalat med grillpølser:
1 kg kogte nye kartofler
1 agurk
1 skalotteløg
1 bundt forårsløg
1 bundt radiser
150 g friskbælgede ærter
1 bundt purløg
Dressing:
1 dl cremefraiche 38 %
3 spsk. mayonnaise
1½ spsk. dijon-sennep
Salt og peber
Tilbehør:
8 grillpølser
Sennep
Ketchup
Fremgangsmåde:
Skær kartofler og agurk i tern.
Hak løg fint, og snit forårsløg og radiser (gem lidt til pynt) i skiver.
Bælg ærterne.
Vend det hele forsigtigt sammen med dressingen, og pynt med purløg.
Dressing:
Bland cremefraiche, mayonnaise og sennep. Smag dressingen til med salt og peber.
Tilbehør:
Grill eller steg pølserne, og servér dem med sennep, ketchup og kartoffelsalaten.

Læs også