Gris

Kartoffelsalat med grillpølser

9. juli Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Smid nogle pølser på grillen, og lav en lækker kartoffelsalat med nye kartofler, agurk, radiser og en velsmagende dressing.
4 personer
Kartoffelsalat med grillpølser:
1 kg kogte nye kartofler
1 agurk
1 skalotteløg
1 bundt forårsløg
1 bundt radiser
150 g friskbælgede ærter
1 bundt purløg
Dressing:
1 dl cremefraiche 38 %
3 spsk. mayonnaise
1½ spsk. dijon-sennep
Salt og peber
Tilbehør:
8 grillpølser
Sennep
Ketchup

Fremgangsmåde:

Skær kartofler og agurk i tern.

Hak løg fint, og snit forårsløg og radiser (gem lidt til pynt) i skiver.

Bælg ærterne.

Vend det hele forsigtigt sammen med dressingen, og pynt med purløg.

Dressing:

Bland cremefraiche, mayonnaise og sennep. Smag dressingen til med salt og peber.

Tilbehør:

Grill eller steg pølserne, og servér dem med sennep, ketchup og kartoffelsalaten.

Sponsoreret indhold