Kikærte-krebinet

Ingredienser til kikærte-krebinet:
4 portioner
Kikærte-krebinet:
250 g kogte kikærter
500 g hakket kalv og flæsk (magert)
2 tsk. timianblade
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. salt
2 spsk. rapsolie
Grøntsager og pasta:
1 bdt. broccoli
3 gulerødder
2 rødløg
2 spsk. rapsolie
Salt og peber
2 spsk. sojasauce
2 spsk. sød chillisauce
200 g kogt fuldkornspasta
LÆS OGSÅ: Flanksteak i wok med fuldkornsnudler
Fremgangsmåde:
Kikærte-krebinet:
Kom kikærterne i en skål og mos dem let med en gaffel. Tilsæt kødet og krydderierne og ælt det hele sammen. Form kødet til krebinetter og steg dem på en pande i olien i ca. 5 min. på hver side.
Grøntsager og pasta:
Snit broccoli, gulerødder og løg i mindre stykker. Varm olien op på en pande og lynsteg grøntsagerne heri et øjeblik. Tilsæt sojasauce, chilisauce og pasta.
Energi pr. portion
556 kcal / 2326 kJ
Fedt: 24 gram
Kulhydrat: 39 gram
Protein: 40 gram
Kostfibre: 10 gram
LÆS OGSÅ: Grillet lammesteak
Slank med kager?
Skal du passe lidt på vægten, så undgå at det bliver for surt. Prøv en af de 10 opskrifter på lækre og sunde kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.