Gris

Kikærte-krebinet

14. januar 2013 af Opskrift: Kim Gravenhorst. Foto: Jacob Ljørring
Hvis du laver klassiske krebinetter – eller karbonader, som de også kaldes – af enten grisekød eller en blanding af grise- og kalvekød, så husk, at der helst ikke skal være mere end 10 g fedt pr. 100 g i kødet

Ingredienser til kikærte-krebinet:

4 portioner

Kikærte-krebinet:

250 g kogte kikærter
500 g hakket kalv og flæsk (magert)
2 tsk. timianblade
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. salt
2 spsk. rapsolie

Grøntsager og pasta:

1 bdt. broccoli
3 gulerødder
2 rødløg
2 spsk. rapsolie
Salt og peber
2 spsk. sojasauce
2 spsk. sød chillisauce
200 g kogt fuldkornspasta

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Flanksteak i wok med fuldkornsnudler

Fremgangsmåde:

Kikærte-krebinet:

Kom kikærterne i en skål og mos dem let med en gaffel. Tilsæt kødet og krydderierne og ælt det hele sammen. Form kødet til krebinetter og steg dem på en pande i olien i ca. 5 min. på hver side.

Grøntsager og pasta:

Snit broccoli, gulerødder og løg i mindre stykker. Varm olien op på en pande og lynsteg grøntsagerne heri et øjeblik. Tilsæt sojasauce, chilisauce og pasta.

Energi pr. portion
556 kcal / 2326 kJ
Fedt: 24 gram
Kulhydrat: 39 gram
Protein: 40 gram
Kostfibre: 10 gram

LÆS OGSÅ: Grillet lammesteak

Slank med kager?

Skal du passe lidt på vægten, så undgå at det bliver for surt. Prøv en af de 10 opskrifter på lækre og sunde kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.

Meld dig ind i Slankeklubben i dag og få mange flere opskrifter på slankemad samt råd og vejledning til din slankekur

Sponsoreret indhold