Onsdag d. 13. marts 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Kødbolle-spyd med broccoli
Gode kødboller på spyd -server med sund broccoli

4 pers.
Ingredienser til kødbolle-spyd med broccoli
Kødbolle-spyd:
500 g hakket svinekød 8-12 %
2 finthakkede fed hvidløg
1 tsk. paprika
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. citronsaft
2 spsk. fiske- eller sojasauce
2 spsk. olie til stegning
12 små kødspyd
Tilbehør:
4 dl fuldkornsris
1 broccoli, salt
Sød chilisauce
PRØV OGSÅ: Pasta og kødsauce
Fremgangsmåde
Tilbehør:
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Skær broccolien i lange, tynde stykker. Damp dem netop møre i letsaltet vand.
Kødbolle-spyd:
Kom kødet i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt det hele godt sammen. Fordel farsen på spyddene og steg disse i olie på en pande i ca. 5 min. på hver side over middelstærk varme. Servér kødbolle-spyddene med ris, broccoli og lidt sød chilisauce.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.
PRØV OGSÅ: Minifarsbrød og kartoffelmos