Kotelet med skinke og pesto

Dejlig hverdagsmad

Det skal du bruge:
600 g svinekoteletter (4-5 stk.),
Ca. ½ glas grøn pesto,
peber,
1 pk. parmaskinke i skiver,
1 spsk. olivenolie.
3-400 g pasta,
1 ps. grønne bønner,
salt,
3-4 spsk. olivenolie,
friskkværnet peber,
1 ps. revet parmesanost.

Sådan gør du:
Sæt en stor gryde med rigeligt vand over. Skal også kunne rumme bønnerne. Tilsæt salt, når vandet koger, og kog pasta efter anvisningen på emballagen. Kog bønnerne med de sidste 4-5 min. Hæld vandet fra og lad det hele dryppe af i dørslag. Vend med olie og krydr med peber.

Skær en lomme i koteletterne og kom ca. 1½ tsk. pesto i hver kotelet. Krydr med peber og vikl skinke omkring. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.

Varm en pande op til godt varm. Tilsæt olien og brun ca. 1 min. på hver side. Dæmp varmen og steg yderligere ca. 2½ min. på hver side.

Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.