Kotelet med topping

Hverdagsmad med et twist!


Det skal du bruge:
800 g koteletter (Den go'e gris)
2 spsk. olie,
1½-2 tsk. Texaskrydderi (Santa Maria)
salt og peber
2 tomater i skiver
1 lille rødløg i ringe
4 skiver ost
Salat
700 g grønne bønner (fra frost)
125 g bacon i skiver skåret i tern
1 stor mango skåret i små tern
1 potte persille, hakket


Prøv også: Paneret skinkeschnitzel med tomatsauce


Sådan gør du:
Dressing:
4-5 spsk. olie, 1½ spsk. dijonsennep
Salt og peber
Dressing: Hæld olien i senneppen i en tynd stråle under omrøring. Smag til med salt og
peber.

Salat: Kom bønnerne i kogende vand og kog dem møre, men stadig med bid (4-5 min.). Lad dem dryppe af og spul med koldt vand. Rist baconen på en tør pande og læg den på fedtsugende papir. Vend dressingen
med bønner og mango. Strø bacon og persille over.

Koteletter: Brun koteletterne i olien ved god varme i ca. 1 min. på hver side. Drys med
krydderier. Dæmp varmen og steg dem i 4-6 min. på den ene side (afh. af tykkelse).
Vend dem, fordel tomatskiver, løgringe og ost ovenpå og steg dem i yderligere
4-6 min.

Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Mørbrad på spyd og salat