Gris
Krebinetter med blomkålssalat
11. maj 2010 af Diætist Lisa Bolting
Krebinetter med blomkålssalat er en skøn middag. Her får du opskriften på krebinetter fra Slankeklubben

(4 portioner krebinetter med blomkålssalat)
Det skal du bruge til krebinetter
400 g hakket kalv og flæsk, maks. 8-10 %
1 æggehvide
Salt og peber
50 g rasp
4 tsk. oliemargarine
Banana-split
Blomkålssalat:
600 g blomkål
200 g fine ærter
3 dl A-38 1,5 %
1 tsk. dijonsennep
½ bdt. persille
1 bdt. dild
Salt og peber
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Energi pr. portion
- 379 kcal /1585 kJ
- Fedt 17 g
- Kulhydrater 26 g
- Protein 31 g
- Kostfibre 7 g
Sådan gør du
Krebinetter: Rør kødet med æggehvide, salt og peber og form kødet til krebinetter. Vend dine krebinetter i rasp og steg dem gyldne på en slip let-pande i oliemargarine.
Blomkålssalat: Rens blomkålen, del den i små buketter og optø ærterne. Rør A-38 med sennep og hakkede krydderurter og smag til med salt og peber. Bland grøntsagerne med dressingen. Pynt salaten med lidt hakkede krydderurter.