Krebinetter med blomkålssalat

Krebinetter med blomkålssalat er en skøn middag. Her får du opskriften på krebinetter fra Slankeklubben

Krebinetter og blomkålssalat - Foto: Mannerup/Kate\'s Joint

(4 portioner krebinetter med blomkålssalat)

Det skal du bruge til krebinetter
400 g hakket kalv og flæsk, maks. 8-10 %
1 æggehvide
Salt og peber
50 g rasp
4 tsk. oliemargarine

Banana-split

Blomkålssalat:
600 g blomkål
200 g fine ærter
3 dl A-38 1,5 %
1 tsk. dijonsennep
½ bdt. persille
1 bdt. dild
Salt og peber

Energi pr. portion

  • 379 kcal /1585 kJ
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 26 g
  • Protein 31 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du
Krebinetter: Rør kødet med æggehvide, salt og peber og form kødet til krebinetter. Vend dine krebinetter i rasp og steg dem gyldne på en slip let-pande i oliemargarine.

Blomkålssalat: Rens blomkålen, del den i små buketter og optø ærterne. Rør A-38 med sennep og hakkede krydderurter og smag til med salt og peber. Bland grøntsagerne med dressingen. Pynt salaten med lidt hakkede krydderurter.

Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!