Lukket pizza med skinke

Dejlig weekendmad til store og små.

Dej: 4 dl lunken vand,
10 g gær,
1 tsk. salt,
5-600 g pizzamel.

Fyld:
ca. 6 spsk. tomat-pesto,
200 g revet
mozzarellaost,
150 g kogt skinke i strimler,
4 håndfulde rucola.

Fyldt mørbrad

Tilbehør: 1 l blandede
salatblade.

Salatdressing:
1 spsk. hvidvinseddike,
1 spsk. vand,
2 tsk. honning,
2 spsk. finthakkede løg,
4 spsk. olie, salt, peber.

Kyllingedeller

Dej: Hæld vandet i en skål. Smuld gæren heri og rør, til den er opløst. Tilsæt salt og derefter melet lidt efter lidt under omrøring. Lad dejen hæve 4-5 timer i køleskabet eller en god time ved stuetemperatur.

Slå dejen ned og del den i fire lige store klumper, som rulles tyndt ud.

Fyld: Fordel pesto, ost, skinke og rucola på den ene halvdel af dejen. Luk sammen til halvmåne. Pensl kanterne med lidt olie og tryk sammen med en gaffel. Bages midt i en 250° varm ovn 10-12 min.