Torsdag d. 23. august 2012 - af Pia Friis Andreassen
Luksus oste-skinkesandwich
Prøv en lækker sandwich med serranoskinke og brie samt en lækker rucula-pesto

(4 personer)
Det skal du bruge:
Sandwich
4 Rågklämmor
Rucola-pesto (se opskrift)
8-12 sprøde grønne salatblade, fx ærtesalat
8 skiver serranoskinke
8 tynde skiver brie
8-12 semidryed tomater i oliemarinade, afdryppede
Rucola-pesto
100 g rucola
2 fed hvidløg
20 g ristede pinjekerner
½ spsk. akaciehonning
Ca. 1 dl olivenolie
30 g revet parmesanost
Salt og peber
Sådan gør du:
Rucola-pesto
Skyl rucola-salaten og dup den tør. Kør rucola, hvidløg og pinjekerner til en grofthakket masse i foodprocessoren. Tilsæt honning og olie i en tynd stråle, mens der stadig køres, til pestoen har en passende konsistens. Vend parmesanost i og smag til med salt og peber.
Sandwich
Del brødene. Kom lidt rucola-pesto på den underste halvdel, læg salatblade ovenpå og dernæst serranoskinke, brie og afdryppede tomater. Dryp resten af rucola-pestoen over og luk sandwichen med øverste brøddel.
Foto: Pågen og Martin Tanggaard og All Over Press