Torsdag d. 6. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Lune hotdogs med kold kartoffelsalat
En rigtig god børnefavorit

4 pers.
Ingredienser til lune hotdogs med kold kartoffelsalat
8 wienerpølser
8 fuldkorns-pølsebrød
Tomatketchup
Sennep
½ bdt. forårsløg
Kartoffelsalat:
1 kg kogte, kolde kartofler (rest fra onsdag)
250 g fromage frais
200 g mayonnaise
2 spsk. grovkornet sennep
Salt og peber
½ bdt. forårsløg
300 g San Marzano tomater
PRØV OGSÅ: Nakkekotelet på spid
Fremgangsmåde
Kartoffelsalat: Skær kartoflerne i mindre stykker. Rør fromage frais, mayonnaise og sennep sammen. Smag til med salt og peber og vend kartoflerne i. Rens forårsløgene og snit dem fint. Hold den hvide og grønne del adskilt. Skær tomaterne i halve. Vend den hvide del af forårsløgene og tomaterne sammen med kartoflerne. Pynt kartoffelsalaten med resten af forårsløgene.
Hotdogs: Grill eller varm pølserne. Lun brødene og skær et snit i dem. Læg en pølse i hvert brød og fyld ketchup, sennep og finthakket forårsløg i.
Tilberedningstid:
Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Smag også på en dejlig kartoffelsalat med fiskefrikadeller fra familiejournal.dk