Lyn-pizza

Prøv lækker lyn-pizza.

Foto: Mannerup/Kate's Joint, All Over og Thomas Yde

4 portioner

Det skal du bruge:
4 grovpitabrød
8 spsk. pizza-tomatsauce, uspecificeret
100 g kogt, røget skinke
1 squash i tynde skiver
8 cherrytomater
160 g revet ost 10 %
4 tsk. grøn basilikumpesto

Sådan gør du:
Læg pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør tomatsaucen på pitabrødene og fordel skinke, squash og cherrytomater skåret i skiver eller halveret på brødene. Drys med revet ost og kom ca. 1 tsk. pesto på hver pizza.

Lækker sund røræg

Bag pizzaerne i ovnen ved 180° i ca. 15 min. Servér gerne pizzaerne med råkost eller blandet salat.

Energi pr. portion
341 kcal / 1425 kJ
Fedt: 9 g
Kulhydrat: 38 g
Protein: 25 g
Kostfi bre: 7 g

Tip!
De små pizzaer kan sagtens spises kolde og er derfor perfekte til madpakken sammen med en blandet salat eller råkost.