Lynstegt svinekød og grøntsager

Nem wok-ret til hverdagsaftenerne

4 pers.

Ingredienser til lynstegt svinekød og grøntsager

400 g hakket svinekød
2 løg
250 g grønne bønner
3 peberfrugter i forskellige farver
2 spsk. olie
1 spsk. mild karry
1 tsk. spidskommen
3 spsk. sojasauce
1 spsk. citronsaft

Tilbehør:

250 g fuldkornsnudler tilberedt efter anvisningen på emballagen.

PRØV OGSÅ: Kylling og salat med kikærter

Fremgangsmåde

Skær løgene i strimler, nip bønnerne og skær peberfrugterne i tynde stave. Opvarm en wok, til den er rygende varm.

Tilsæt 1 spsk. olie og steg kødet heri, til det netop skifter farve. Tilsæt karry og spidskommen og steg det i yderligere 20 sek. Tag kødet op af wokken. Tilsæt resten af olien og steg løg og bønner heri under omrøring i 3 min. Tilsæt peberfrugterne og steg det hele i yderligere 2 min. Kom kødet tilbage i wokken, tilsæt sojasauce og citronsaft og varm retten hurtigt igennem.

Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

PRØV OGSÅ: Mørbrad i wok