Makaroni med chilisovs

Mums!

4 personer

SOVS:
2 finhakkede store løg
2 hakkede fed hvidløg
1 hakket rød chili
300 g bacon i terninger
1 spsk. olie
2 ds. flåede, hakkede tomater
1 tsk. sukker
Lidt salt

Lækker krebsesalat

ENDVIDERE:
350 g små makaroni
Salt
2 spsk. smør
50 g friskrevet parmesanost

Fyldte peberfrugter

TILBEHØR:
Grøn salat

Opvarm ovnen til 200°. Kog makaroni efter anvisningen i rigeligt vand tilsat salt. Steg løg, hvidløg, chili og bacon i olien i en gryde i 5-7 min. Hæld tomaterne på og bring i kog. Lad det småkoge i 10 min. Smag til med salt, sukker og peber. Hæld vandet fra makaroni og vend smørret i. Hæld sovsen i et smurt, ovnfast fad. Fordel makaroni over. Top med parmesanost. Sæt fadet i den varme ovn, til osten er smeltet.