Marineret svinemørbrad

Ha' en fest på en hverdag med lækker svinemørbrad

Det skal du bruge:
(Påbegyndes dagen før brug)
1 stor svinemørbrad 500-600 g
3 spsk. sojasauce, 2 spsk. whisky
4 dl hønsebouillon
Majsstivelse, salt og peber
Olie

Salat:
½ spsk. vand, ½ spsk. hvidvinseddike
½-1 spsk. honning, 2-3 spsk. olie, salt,
100 g spæde salatblade, 1 mango skåret i
tern, ½ agurk skåret i tern, 1 rødløg skåret i
ringe
Tilbehør: Ca. 1 kg nye, kogte kartofler

Prøv også: Kyllingeburger med ærtepuré


Sådan gør du:
Kød og sauce: Kom den afpudsede mørbrad i en plasticpose sammen med sojasauce
og whisky. Luk til og lad kødet marinere 1 døgn i køleskabet. Vend posen næste morgen. Si marinaden fra kødet ned i en kasserolle. Hæld bouillon på og lad det småkoge i 10 min. Jævn med majsstivelse
udrørt i vand. Smag til med salt og peber. Dup kødet tørt. Pensl med olie og grill det
lige over gløderne i 10-12 min. på hver side.
Lad det hvile i 5 min.

Salat: Rør vand, eddike, honning og olie sammen. Smag til med salt og vend dressingen
med de øvrige ingredienser lige før servering.

Tilberedningstid: Ca. 45 min. + trækketid, heraf arbejdstid ca. 45 min.

Prøv også: Pulled pork