Medisterpølse og karrykål

Lækker medister med karrykål

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

500 g medisterpølse
2 spsk. olie

Karrykål:

1 stort løg
1 hvidkålshoved
4 spsk. mild karry
4 spsk. olie
200 g langkornede ris
Vand
Sojasauce
Peber

Tilbehør:

Sød chilisauce


Prøv også: Bøf med ærtepuré


Sådan gør du:

Karrykål:

Pil løget og hak det. Skær kålen i kvarter. Skær stokken fra og hak den fint. Skær resten af kålen i tynde strimler. Steg løg og karry i olien ved god varme i 1 min. Tilsæt risene og steg det hele under omrøring i yderligere 2 min. Tilsæt kålen, hæld 6 dl vand på og bring det hele i kog. Vend det rundt, dæmp varmen og lad retten simre under låg i ca. 20 min. Smag til med sojasauce og lidt peber.

Medisterpølse:

Steg pølsen i olien på en pande over middelstærk varme i 8-10 min. på hver side.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Stegt flæsk og persillesauce