Mandag d. 8. april 2013 - af Redaktion
Minestrone- gryde
Lækker og sund gryderet til den kolde tid.

4 portioner
1 strimlet porre,
1 snittet rødløg,
1 tsk. olie,
1 squash i skiver,
2 dl grøntsagsbouillon,
350 g mager pølser i skiver
(maks. 16 %),
6 dl kogt pasta,
3-4 spsk. chilisauce,
1-2 tsk. sød paprika,
lidt timian, salt, peber,
2 dl fraiche (9 %),
2 spsk. revet parmesan,
frisk basilikum.
Svits porre og løg i olie i en gryde. Tilsæt squash og pølser og lad dem stege med, til de har fået lidt farve. Spæd med bouillon og lad det småkoge under låg
i 8-10 min. Rør pasta, chilisauce, krydderier og fraiche i og varm igennem.
Drys med parmesan og basilikum ved serveringen.