Tirsdag d. 23. oktober 2012 - af Pia Friis Andreassen
Mørbrad i fad med sennep og koriander
Server en lækker, krydret mørbrad til aften

4 personer
Det skal du bruge:
Ca. 600 g svinemørbrad
2 spsk. olie
1 spsk. grovkornet sennep
½ tsk. stødt koriander
2 rødløg skåret i både
Ca. 1 dl kogende hønsebouillon
Tilbehør:
Ca. 1 kg mellemstore kartofler
2-3 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt
1 pose frosne bønner (ca. 600 g)
Prøv også: Medisterpølse og karrykål
Sådan gør du:
Tilbehør:
Skrub kartoflerne rene og skær dem i mindre stykker. Dup dem tørre og steg dem over middelstærk varme i olien i en tykbundet gryde i ca. 25 min. Rør jævnligt i dem. Krydr med timian og salt mod slutningen.
Tilbered bønnerne efter anvisningen på emballagen.
Mørbrad med sennep:
Afpuds mørbraden. Rør olie, sennep og koriander sammen og pensl mørbraden hermed. Læg mørbraden i et ovnfast fad og læg løgbåde omkring. Hæld bouillon i fadet og sæt det i en 200° varm ovn i ca. 20 min., til mørbraden har en centrumtemperatur på 62°-64° (rosastegt). Lad kødet hvile i 5 min., inden det skæres for.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Ribbenssteg i fuldkornspita