Fredag d. 26. april 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Mørbrad i wok
Nem wok-ret til 4 personer

4 pers.
Ingredienser til mørbrad i wok
1 hel svinemørbrad
½ hvidkålshoved
3 spsk. olie
Salt og peber
1 finthakket rød chili (med eller uden kerner)
1 dl sød chilisauce
2 spsk. teriyaki- eller sojasauce
Tilbehør:
Ca. 4 dl ris (gerne fuldkornsris)
Tilbehør:
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
PRØV OGSÅ: Wokret med kalkun og grøntsager
Fremgangsmåde
Mørbrad i wok:
Afpuds mørbraden for sener og fedt. Skær mørbraden i 2 cm tynde skiver. Skær hvidkålen i tynde strimler. Steg mørbradskiverne i wokken i 2 spsk. olie ved høj varme i ca. 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem af varmen. Hæld den sidste spsk. olie i wokken og steg hvidkål og chili heri under omrøring, til kålen netop falder sammen. Rør chili- og teriyakisauce i. Tilsæt kødet og varm hurtigt retten igennem.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.
PRØV OGSÅ: Wok-kylling med grønt