Mørbrad på spid og salat

Gode spid til grillen

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Ca. 500 g svinemørbrad
2 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber
Grillspid

Salat:

6 tomater
1 agurk
1 rødløg
100 g spæde salatblade
200 g fetaost

Dressing:

1 spsk. hvidvinseddike
½ spsk. honning
1 tsk. sennep
3-4 spsk. olie
Salt og peber


Sådan gør du:

Mørbrad:
Tænd grillen (kødet kan også pandesteges). Afpuds mørbraden og skær den i firkanter, 1½ cm på hver led. Vend kødet med olie og krydr med timian, salt og peber. Steg det i ca. 8 min. og vend det undervejs, så det steges på alle sider.

Salat:

Skær tomater, agurk og løg i skiver og vend disse med salatbladene på et fad. Smuldr feta over.

Dressing:

Rør eddike, honning, sennep og olie sammen og smag til med salt og peber.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.