Mandag d. 8. august 2011 - af Pia Friis Andreassen
Nem ret med skinke
Lækker og nem ret med skinke, ristet brød og kartofler.

4 personer
Det skal du bruge:
300 g kogt skinke i tern, 1 kg kartofler, ca. 250 g daggammelt hvedebrød, 3-4 spsk. rapsolie, groft salt, 170 g rygeost, 1 dl løvstikkeblade, salt, peber.
Tilbehør
Kogte grønne bønner.
Filokurv med rejer og grønne asparges
Skrub kartoflerne rene, skær dem i grove stykker og kog disse i 5 min. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre under låg. Skær brødet i tern på størrelse med kartoflerne. Vend kartofler og brød med olien på en plade med bagepapir.
Rist dem sprøde og gyldne midt i en 200° varm ovn i ca. 10 min. Krydr med salt. Kom blandingen i en skål og vend den straks med rygeost og løvstikke. Smag til med salt og peber og vend skinketernene i.