Nudelsalat med svinekød og bønner

Børnene vil elske denne ret

Du skal bruge:
500 g svinekoteletter,
1 hakket løg,
2 fed hakket hvidløg,
½ tsk. peber, olivenolie,
1 spsk. sukker,
4 spsk. sojasovs,
250 g nudler,
450 g grønne bønner,
1 ps. nøddemix (sød/salt).

Lækker kotelet

Sovs:
½ spsk. hvidvinseddike,
1½ tsk. red hot chili peber
(tørrede chiliflager),
45 g sukker,
½ dl vand,
2 fed knust hvidløg,
½ dl sojasovs,
2 spsk. citronsaft,
2 gulerødder i tændstikstynde stave.

Skøn kartoffelsuppe

Sådan gør du:
Kød: Skær fedtkant fra. Skær kødet i 1 cm tykke strimler på tværs. Varm en wok op. Tilsæt 2 spsk. olie, løg, hvidløg og peber. Rør godt, tilsæt kødet og steg i 2 min. Tilsæt sukker og steg yderligere i 2 min. Tag op og hæld sojasovs over.

Hæld rigeligt med kogende vand over nudlerne. Lad det trække, til de lige netop er møre. Hæld vandet fra, spul med koldt vand og lad dem dryppe af. Kog bønner lige netop møre i vand tilsat salt. Hæld vandet fra, spul med koldt vand og lad dem dryppe af.

Sovs: Kom ingredienserne i en kasserolle. Varm op, til sukkeret er smeltet. Hæld sovsen over nudlerne og lad det trække i 1 minut. Vend nu kød, bønner og nøddemix i.

Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 35 min.