Paneret skinkeschnitzel med tomatsauce

Serveres med pasta, der vendes i persille for lidt ekstra smag

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

500 g skinkeschnitzler af inderlår
1 æg
1 dl rasp
1 tsk. salt
½ tsk. peber
2 spsk. olie
1 spsk. smør

Tomatsauce:

1 bdt. forårsløg
1 spsk. olie
2 dåser hakkede tomater
1 nip sukker
Salt og peber

Tilbehør:

Ca. 300 g fuldkornspasta
1 spsk. olie
1 potte hakket persille
Høvlet parmesanost


Sådan gør du:

Tilbehør:

Tilbered pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af og vend den med olie og persille inden servering.

Tomatsauce:

Snit forårsløgene fint. Sautér den hvide del i olie i 2 min. Hæld tomaterne på og bring det i kog. Lad det småsimre i 10 min. Smag til med sukker, salt og peber.

Schnitzler:

Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og rasp blandet med salt og peber. Brun schnitzlerne i det varme fedtstof i ca. 1 min. på hver side. Steg dem færdige ved middelstærk varme i 1½-2 min. på hver side. Anret dem på et fad og hæld saucen over. Drys med det grønne fra forårsløgene.

Servér retten med pasta drysset med parmesan.

Tilberedningstid:

Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.