Fredag d. 13. juli 2012 - af Pia Friis Andreassen
Paneret skinkeschnitzel med tomatsauce
Serveres med pasta, der vendes i persille for lidt ekstra smag

4 personer
Det skal du bruge:
500 g skinkeschnitzler af inderlår
1 æg
1 dl rasp
1 tsk. salt
½ tsk. peber
2 spsk. olie
1 spsk. smør
Tomatsauce:
1 bdt. forårsløg
1 spsk. olie
2 dåser hakkede tomater
1 nip sukker
Salt og peber
Tilbehør:
Ca. 300 g fuldkornspasta
1 spsk. olie
1 potte hakket persille
Høvlet parmesanost
Sådan gør du:
Tilbehør:
Tilbered pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af og vend den med olie og persille inden servering.
Tomatsauce:
Snit forårsløgene fint. Sautér den hvide del i olie i 2 min. Hæld tomaterne på og bring det i kog. Lad det småsimre i 10 min. Smag til med sukker, salt og peber.
Schnitzler:
Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og rasp blandet med salt og peber. Brun schnitzlerne i det varme fedtstof i ca. 1 min. på hver side. Steg dem færdige ved middelstærk varme i 1½-2 min. på hver side. Anret dem på et fad og hæld saucen over. Drys med det grønne fra forårsløgene.
Servér retten med pasta drysset med parmesan.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.