”Panini” med skinke og mozzarella

Nemt og dejligt til en travl aften

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

8 fuldkornspitabrød
100 g rucolasalat
3 pk. Galbani mozzarella (i alt 375 g)
4 tomater
Sennep
3 pk. kogt skinke i strimler a 150 g
1 lille løg i tynde skiver


Prøv også: Pitakebab


Sådan gør du:

Lad pitabrødene tø. Skyl rucolasalaten og slyng den tør. Lad mozzarellaen dryppe af. Skær den i tynde skiver. Skær ligeledes tomaterne i tynde skiver.
Flæk pitabrødene. Smør sennep på de indvendige sider. Fordel rucola, mozzarella, tomatskiver, skinke og løgskiver på halvdelen af brødene. Læg låget på og tryk sammen.
Rist brødene på begge sider over middelstærk varme på en tør en pande, til de er gennemvarme, og osten er let smeltet. Tryk brødene let sammen med en paletkniv undervejs.

Tilberedningstid:

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.


Prøv også: Burger med ærtepesto