Pasta med chorizopølse

4 personer150 g chorizopølse2 dl hakket basilikumblade350 g frisk spaghettiKogt oksespidsbrystTOMATPESTO:75 g soltørrede tomater1 fed hvidløg25 g

4 personer

150 g chorizopølse
2 dl hakket basilikumblade
350 g frisk spaghetti

Kogt oksespidsbryst

TOMATPESTO:
75 g soltørrede tomater
1 fed hvidløg
25 g parmesanost
Ca. ¾ dl olie
Salt

Fyldte peberfrugter

TILBEHØR:

Brød
Høvlet parmesanost


Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand tilsat salt. Skær chorizopølse i strimler. Hæld vandet fra pastaen. Vend afdryppet pasta med pesto, pølse og basilikum.

TOMATPESTO: Kør tomater, hvidløg og parmesan i en foodprocessor. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der køres. Smag til med salt.