Mandag d. 23. juli 2012 - af Pia Friis Andreassen
Pasta med citron, bacon og grønt
Skøn og let ret med pasta, bacon og grønt

4 personer
Dét skal du bruge:
Ca. 350 g spaghetti
2 x 150 g bacon
1 bdt. forårsløg
1 spidskål
1 spsk. olie + lidt ekstra
2 finthakkede fed hvidløg
Citronskal og -saft fra ½ økologisk citron
Salt og peber
(Se fremgangsmåde under banneret...)
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Skær baconen i tern. Rens forårsløgene og snit dem fint. Hold den grønne og hvide del adskilt. Del spidskålen i kvarter, snit stokken fint og skær resten af spidskålen i tynde strimler.
Steg baconen sprød på en tør pande. Tag den af panden, kassér baconfedtet på nær 1 spsk.
Tilsæt olien og sautér den hvide del af forårsløget og stokken fra spidskålen i ca. 2 min. Øg varmen og lad resten af spidskålen og hvidløgsfeddene stege med i 2 min.
Vend baconen i og smag til med citronskal, -saft, salt og peber. Lad pastaen dryppe af og vend det hele sammen. Drys med den grønne del af forårsløgene.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
11 lækre pizzaer:
11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)












Mexicansk pizza
Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her


Pizzasnegle
Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke - børnene vil elske dem. Se opskriften her


Pizza med italiensk fyld
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her





