Pasta med ristet pølse og grønt

Nem og enkel aftensmad - pølse-pastagryde

4 pers.

Ingredienser til pasta med ristet pølse og grønt

250 g god spegepølse, mild eller med chili
1 løg
2-3 gulerødder
400 g champignoner
2 spsk. olie
Salt og peber
1 potte persille

Pasta:

Ca. 400 g tørrede pasta-penne eller -skruer (gerne fuldkorn)
2 spsk. olie
1 spsk. balsamicoeddike
1 nip sukker

Tilbehør:

Rigeligt med revet grana padano eller parmesanost

PRØV OGSÅ: Pasta og muslinger

Fremgangsmåde

Pasta:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af og tilsæt derpå olie, balsamicoeddike og et nip sukker. Vend det hele rundt.

Pølse og grønt:

Skær pølse og grøntsager i små tern. Steg løget klart i olien. Øg varmen en smule, tilsæt gulerødderne og lad dem stege i 2 min. Tilsæt så champignoner og pølse og steg det hele i yderligere 2-3 min. Smag til med salt og peber og vend finthakket persille i. Vend pastaen sammen med pølse og grøntsager.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

PRØV OGSÅ: Svensk pølseret og rugbrødschips