Pasta med skinke

Prøv denne skønne opskrift på pasta med skinke og svampe.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
150 g kogt skinke i tern
150 g bacon i tern
2 løg i tern
250 g svampe
2 spsk. olie
2 finthakkede fed hvidløg
150 g ost i tern (fx emmentaler)
2 dl semi-dryed tomater i oliemarinade (afdryppede)
1 dl hakket persille
Salt og peber

Tilbehør:
300-400 g pasta

Prøv også farsfyldt peberfrugt

Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Opvarm en pande. Steg bacon, løg og svampe i olie over middelstærk varme i ca. 6 min. Tilsæt skinke, hvidløg og ost og lad det stege, til osten er let smeltet. Tag panden af varmen og vend tomater og persille i. Smag til med salt og peber. Fordel den afdryppede pasta på fire tallerkener og læg skinke-svampeblandingen ovenpå.

Prøv også skinkemignon