Torsdag d. 10. maj 2012 - af Pia Friis Andreassen
Pastaret med pølse og asparges
Prøv pasta med pølse og asparges.

Det skal du bruge:
400 g pasta-penne (fuldkorn)
1 bdt. asparges
540 g Coop-pølser
4 spsk. olie
2 finthakkede fed hvidløg
1 spsk. fintrevet citronskal
2 spsk. citronsaft
2 spsk. revet parmesanost
Friskkværnet peber
Tilbehør :
Ca. 100 g revet parmesanost
Sådan gør du :
Kog pastaen i rigeligt vand efter anvisningen på emballagen. Kassér den nederste, træede del af aspargesene. Skær aspargesene
i mindre stykker og kog dem sammen med pastaen i det sidste ½ min. af dens kogetid.
Hæld vandet fra pasta og asparges og lad dem dryppe af, men gem 1 dl af pastavandet.
Skær pølserne i skiver og rist disse i olien. Rør hvidløg, citronskal, -saft og parmesanost i.
Tag gryden af varmen. Kom pasta og asparges tilbage i pastagryden og vend pølseblandingen i. Spæd med pastavandet under omrøring.
Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.