Pastaret med pølse og asparges

Prøv pasta med pølse og asparges.

Fish and chips. Foto: Martin Tanggaard

Det skal du bruge:

400 g pasta-penne (fuldkorn)
1 bdt. asparges
540 g Coop-pølser
4 spsk. olie
2 finthakkede fed hvidløg
1 spsk. fintrevet citronskal
2 spsk. citronsaft
2 spsk. revet parmesanost
Friskkværnet peber

Tilbehør :

Ca. 100 g revet parmesanost

Sådan gør du :

Kog pastaen i rigeligt vand efter anvisningen på emballagen. Kassér den nederste, træede del af aspargesene. Skær aspargesene
i mindre stykker og kog dem sammen med pastaen i det sidste ½ min. af dens kogetid.

Hæld vandet fra pasta og asparges og lad dem dryppe af, men gem 1 dl af pastavandet.

Skær pølserne i skiver og rist disse i olien. Rør hvidløg, citronskal, -saft og parmesanost i.

Tag gryden af varmen. Kom pasta og asparges tilbage i pastagryden og vend pølseblandingen i. Spæd med pastavandet under omrøring.

Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.