Gris

Pastasalat med ristet parmaskinke

15. august 2012 af Pia Friis Andreassen
Prøv en lækker pastasalat med parma, når det skal være både sundt og lækkert

4 personer

Det skal du bruge:

1 pk. prosciutto de Parma (skinke), 70 g
300 g pasta-penne (fuldkorn)
1 broccoli
2 tomater
2 hjertesalater
Lidt olie, salt og peber

Dressing:

200 g cremefraiche 18 %
2-3 spsk. tomatketchup, 1 spsk. honning
2 tsk. paprika, ½ tsk. salt + ½ tsk. peber

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbehør:

2 fuldkornspita i strimler

Prøv også: Kylling og pasta

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Rist parmaskinken sprød på en tør pande. Gem den til senere. Del broccolien i små buketter og lad dem koge sammen med pastaen i de sidste ca. 2 min. (Gem broccolistokken til fredag). Hæld vandet fra pastaen og broccolien, spul med koldt vand og lad dem dryppe af. Skær tomaterne i grove tern. Del salaterne i blade, som skylles og duppes tørre. Rør dressingen sammen. Bland pasta, broccoli og tomater. Dryp lidt olie over og krydr med salt og peber. Kom salatbladene i dybe tallerkener. Fordel pastablandingen ovenpå. Smuldr parmaskinken over. Servér dressingen og lune pitabrødsstrimler til.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Omelet med champignoner

Sponsoreret indhold