Pastasalat med ristet parmaskinke

4 personer
Det skal du bruge:
1 pk. prosciutto de Parma (skinke), 70 g
300 g pasta-penne (fuldkorn)
1 broccoli
2 tomater
2 hjertesalater
Lidt olie, salt og peber
Dressing:
200 g cremefraiche 18 %
2-3 spsk. tomatketchup, 1 spsk. honning
2 tsk. paprika, ½ tsk. salt + ½ tsk. peber
Tilbehør:
2 fuldkornspita i strimler
Prøv også: Kylling og pasta
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Rist parmaskinken sprød på en tør pande. Gem den til senere. Del broccolien i små buketter og lad dem koge sammen med pastaen i de sidste ca. 2 min. (Gem broccolistokken til fredag). Hæld vandet fra pastaen og broccolien, spul med koldt vand og lad dem dryppe af. Skær tomaterne i grove tern. Del salaterne i blade, som skylles og duppes tørre. Rør dressingen sammen. Bland pasta, broccoli og tomater. Dryp lidt olie over og krydr med salt og peber. Kom salatbladene i dybe tallerkener. Fordel pastablandingen ovenpå. Smuldr parmaskinken over. Servér dressingen og lune pitabrødsstrimler til.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Omelet med champignoner