Tirsdag d. 26. november 2013 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard
Paté med dijoncreme til Dukan-kuren
Paté med dijoncreme til Dukan-kuren er krydret med timian. Spis den til frokost med lidt rødløg og cornichoner som tilbehør.

Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >>
Opskrift til fase 2 = vekselfasen i Dukan-kuren
RP = Rent protein
10-12 skiver

Superslanke Hertuginde Kate
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at Dukan-kuren er en
kæmpesucces i England.
Ingredienser
4 skiver kalkunbacon skåret i halve
Cornichoner med lavt sukkerindhold
1 aflang form på ca. 1 liter
Fars
500 g hakket svinekød
3 æg (str. M/L)
1 lille finthakket løg
4 finthakkede fed hvidløg
2 spsk. skummetmælkspulver
½ tsk. salt
1 tsk. peber
2 tsk. timian
Dijoncreme
2 dl fromage frais rørt med
1 tsk. dijonsennep
PRØV OGSÅ: Dukan-kurens Æggewrap med skinke, purløg og hytteost
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 190°. Rør farsen grundigt sammen. Beklæd en form med bagepapir og kom farsen i. Tryk den let sammen i formen og glat overfladen. Dæk den med kalkunbacon. Sæt formen i en lille bradepande. Hæld varmt vand ved, så det når ca. 1 cm op omkring formen. Bag patéen på næstnederste rille i den varme ovn i ca. 55 min.
Lad den afkøle og sæt den i køleskab - gerne til næste dag, så smagen kan "sætte sig". Spis patéen med dijoncreme og cornichoner til.
TIP Patéen indeholder skummetmælkspulver, som hører til de tolererede fødevarer. Dem må du højst få to af om dagen.