Penne carbonara

God ret med pasta, bacon og fløde.

Foto: Jacob Ljørring

(4 personer)

Det skal du bruge
350 g bacon
400 g penne
2 spsk. olie
2 æg
1 dl fløde
½ dl mælk
Lidt revet muskatnød
Salt og peber
4 spsk. friskrevet parmesan

Prøv også kyllingebryst med pesto og pasta.


Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe godt af og hold den varm. Skær baconen i små terninger og rist dem gyldne i olien ved svag varme. Hæld evt. noget af fedtet fra panden. Pisk æggene sammen med fl øde, mælk, muskatnød, salt og peber. Hæld den varme pasta på panden og bland den godt med baconen. Hæld æggeblandingen over og vend det hele godt sammen. Tag panden af varmen. Æggemassen skal lige akkurat stivne uden at blive for fast. Drys med revet parmesan og servér straks.

Lav også svinekød i wok.