Mandag d. 11. marts 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Pizza med løg og bacon
Sprød og lækker pizza til hele familien

4 pers.
Ingredienser til pizza med løg og bacon
3 mellemstore løg
2 spsk. olie
400 g bacon i tern
2 pk. Tex Mex pizzabunde
200 g cremefraiche 18 %
200 g revet mozzarellaost
Salt og peber
Salat:
100 g salatmix
2 gulerødder
2 spsk. ristede solsikke- eller græskarkerner
½ spsk. æble- eller hvidvinseddike
1 spsk. olie
1 nip salt
PRØV OGSÅ: Tortillaer med oksekødsfyld
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 300° varmluft eller så højt, den kan komme. Skær løgene i skiver og steg dem bløde i olien over middelstærk varme. Tag dem af panden og rist derpå baconternene halvsprøde på panden. Læg ternene på køkkenrulle en kort stund. Smør pizzabundene med et jævnt lag cremefraiche og læg dem på ovnplader. Fordel løg og bacon herpå og drys til sidst med ost. Krydr med lidt salt og peber. Bag pizzaerne samtidig i den varme ovn, til bundene er sprøde, og osten er smeltet (6-8 min.).
Salat:
Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skræl gulerødderne og skær dem i strimler med kartoffelskrælleren. Vend alle ingredienser til salaten sammen.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Kyllingenuggets med pommes frites