Mandag d. 8. oktober 2012 - af Pia Friis Andreassen
Pizza med skinke, mozzarella og snackpeber
Sprød pizza til dig og familien.

4 personer
Det skal du bruge:
3 rl. færdigkøbt pizzadej (gerne fuldkorn) 200 g Galbani mozzarella
1 kg rød snackpeber
2 spsk. olie
1 pk. sandwichskinke, (ca. 120 g)
1 potte brøndkarse
Prøv også: Mexicansk pizza
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 190º varmluft.
Pizzafyld:
Flæk peberfrugterne. Fjern kerner og hinder.
Skær peberfrugterne i tynde strimler, som sauteres i olien til bløde. Afkøl en smule.
Knug osten fri for væde og skær den i tynde skiver.
Pizzabunde:
Tag pizzadejen ud af køleskabet.
Rul pizzadejen ud på ovnpladerne.
Fordel ost og derefter peberfrugterne på pizzabundene.
Læg skinkeskiverne på.
Bages samtidig i ovnen i cirka 15 minutter.
Pynt:
Strø brøndkarse over de færdigbagte pizzaer.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.
Prøv også: Sandwich med culotte og basilikumcreme