Pizza med skinke, mozzarella og snackpeber

Sprød pizza til dig og familien.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

3 rl. færdigkøbt pizzadej (gerne fuldkorn) 200 g Galbani mozzarella
1 kg rød snackpeber
2 spsk. olie
1 pk. sandwichskinke, (ca. 120 g)
1 potte brøndkarse

Prøv også: Mexicansk pizza

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 190º varmluft.

Pizzafyld:

Flæk peberfrugterne. Fjern kerner og hinder.
Skær peberfrugterne i tynde strimler, som sauteres i olien til bløde. Afkøl en smule.
Knug osten fri for væde og skær den i tynde skiver.

Pizzabunde:

Tag pizzadejen ud af køleskabet.
Rul pizzadejen ud på ovnpladerne.
Fordel ost og derefter peberfrugterne på pizzabundene.
Læg skinkeskiverne på.

Bages samtidig i ovnen i cirka 15 minutter.

Pynt:

Strø brøndkarse over de færdigbagte pizzaer.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Prøv også: Sandwich med culotte og basilikumcreme