Pizza variable

Lækker og sund pizza.

4 portioner

Det skal du bruge:
Dej:
30 g gær
2 dl hvedemel
2 dl hvid hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 spsk. olivenolie
2 dl vand

Fyld:
1 dåse flåede hakkede
tomater
1 dåse tomatpuré
½ tsk. oregano
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
6 skiver parmaskinke
1 peberfrugt i skiver
1 løg i skiver
½ dåse ananas i tern
4 dl revet ost 10 %

Tilbehør:
En stor skål salat - gerne med grove grøntsager.

Læs mere og meld dig ind i SlankeKlubben her!

Sund og glutenfri brownie

Sådan gør du:
Dej: Smuldr gæren ud i melet og tilsæt salt og sukker. Ælt lidt efter lidt olie og vand i dejen. Ælt, til der er opnået en glat og smidig dej. Lad dejen hæve overdækket, til den har nået dobbelt størrelse. Del den derpå i to stykker og rul hver del ud til en tynd pizzabund. Læg bundene på to bageplader beklædt med bagepapir.

Fyld: Bland de flåede tomater med tomatpuré. Tilsæt oregano, salt og sukker og fordel tomatsaucen på pizzabundene. Fordel herefter skinke, peberfrugt, løg, ananastern og revet ost over pizzaen.

Pizza: Bag pizzaen ved 225° i 15-20 min. Ønsker man pizzaen ekstra sprød i bunden, kan bagepladen med pizzaen de sidste 3-5 min. af bagetiden placeres helt i bunden af ovnen.

Energi pr. portion
452 kcal / 1890 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrat: 58 g
Protein: 27 g
Kostfibre: 7 g

TIP
Når du spiser din pizza, så husk at servere en god fyldig salat til. Selv om du har lavet din pizza med magre ingredienser, er der ofte meget mel tilsat. Det betyder, at der kan være ret mange kalorier i, til trods for at produktet er magert.