Pizzasnegle

Pizzasnegle er rigtig gode til en hurtig snack, eller til at have med i madpakken

Pizzasnegle - Foto: Mannerup/Kate's Joint

Det skal du bruge til pizzasnegle
(Pizzasnegle til 12 personer)

75 g kogt skinke, skiveskåret
25 g gær
2½ dl vand
250 g hvedemel
1 tsk. salt
250 g hvid hvedemel
1 tsk. rapsolie
1½ løg
1 dåse koncentreret tomatpuré
Oregano
Salt og peber
125 g revet ost 10 %, fx Cheasy

Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!

ENERGI PR. PERSON

  • 190 kcal / 795 kJ
  • Fedt: 3 g
  • Kulhydrater: 31 g
  • Protein: 11 g
  • Kostfibre: 1 g

Pizzasnegle - sådan gør du
Opløs gæren i lunt vand. Tilsæt hvedemelet og ælt dernæst salt og hvid hvedemel i dejen. Ælt, til dejen er glat og smidig, og stil den til hævning på et lunt sted i ca. 45 min. Varm olien på en slip let-pande, svits de finthakkede løg heri, tilsæt tomatpuré og smag til med oregano, salt og peber. Rul dejen ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm. Smør tomatsaucen ud på dejen i et tyndt lag. Skær skinken i strimler og fordel den over tomatsaucen. Drys dernæst med revetost. Rul dejen til en roulade og skær den ud i 12 pizzasnegle. Læg dine ubagte pizzasnegle på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 15 min. Bag dine pizzansegle i ovnen ved 175° i ca. 20 min. Serveringsforslag: En blandet salat eller "gnavegrønt" smager fint sammen med dine pizzasnegle.

Lav også sigtebrød

TIP: I dine pizzasnegle kan der ud over skinke og ost også kommes små ananastern. For at dejen kan hæve, er det vigtigt, at overfladen ikke tørrer ud. Tag et rent viskestykke, gør det vådt og vrid det op. Tildæk brødet med viskestykket, mens det hæver.