Sandwich med svinekam, pesto og mozzarella

Super flæskestegssandwich med pesto og salat

4 pers.

Ingredienser til sandwich med svinekam, pesto og mozzarella

1,2 kg svinekam med svær og ben
Groft salt
8 grov-ciabattabrød
Mayonnaise
2 stk. hjertesalat
250 g frisk mozzarellaost
3 tomater
1 portion pesto (rest fra mandag)

PRØV OGSÅ: Højrebsbøf og gulerodssalat

Fremgangsmåde

Arbejdstiden er ganske kort, og når stegen er sat i ovnen, passer den sig selv. Gå sværen efter og sørg for, at den er ridset helt ned til kødet. Kom salt mellem sværene. Sæt stegen midt i en kold ovn og tænd ovnen på 200°. Lad den stege i 1 time og 30-40 min. Hvis sværen ikke er sprød, når stegetermometeret viser 55°, øges varmen til 250°, men hold øje med sværen, at den ikke bliver for mørk. Skær benene fra stegen og skær stegen i skiver.

Lun brødene og smør lidt mayonnaise på. Fyld dem derefter med salatblade, svinekam, mozzarella og tomatskiver samt pesto. Gem lidt steg til madpakkerne onsdag.

Tilberedningstid:

Ca. 1 time og 50 min., heraf arbejdstid ca. 10 min.

PRØV OGSÅ: Salat med oksekød