Fredag d. 25. juni 2010 - af Kim Gravenhorst
Schnitzel Holstein
Lækkert og nemt.

(4 personer)
Det skal du bruge
4 schnitzler
50 g mel
Salt og peber
2 æg
100 g rasp
100 g flydende margarine
Tilbehør:
500 g kogte kartofler
50 g flydende margarine
Salt og peber
4 æg
300 g ærter
8 ansjosfileter
1 citron
Prøv en fuldkornspizza.
Sådan gør du
Krydr melet med salt og peber og vend schnitzlerne heri. Dyp dem i sammenpisket æg og vend dem i rasp. Steg schnitzlerne gyldne og sprøde i margarinen.
Tilbehør: Skær de kogte kartofler i tykke skiver og steg dem gyldne i margarinen. Krydr dem med salt og peber. Steg æggene på en pande og varm ærterne i lidt vand med salt.
Servér schnitzlerne med spejlæg, stegte kartofl er, ærter, ansjosfileter og citronbåde.
Lav også svinekød i wok.