Torsdag d. 25. april 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Schnitzler af mørbrad
Gode mørbradsschnitzler med pasta

4 pers.
Ingredienser til schnitzler af mørbrad
2 hele svinemørbrad
2 æg
2 dl rasp
Salt og peber
2 spsk. olie og 2 spsk. smør
Pasta:
300 g fuldlkornsspaghetti
½ glas soltørrede tomater i oliemarinade
¼ potte basilikum
Ca. 100 g høvlet pecorino- eller parmesanost
Friskkværnet peber
PRØV OGSÅ: Stegt flæsk med persillerisotto
Fremgangsmåde
Schnitzler:
Afpuds mørbradene. Skær hver mørbrad i 8 stykker og bank disse flade. Vend dem i sammenpisket æg og derefter i rasp blandet med salt og peber. Lad dem hvile en kort stund. Steg derpå schnitzlerne i fedtstoffet på en pande over middelstærk varme i ca. 2 min. på hver side. Tag 4 schnitzler fra til madpakken fredag.
Pasta:
Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af. Vend den med de afdryppede, soltørrede tomater, 2 spsk. olie fra tomaterne, basilikumblade og høvlet ost. Krydr med peber.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Schnitzel af kalkun og salat