Skinke flanksteak og grøntsager a la teriyaki på grill

Lækker middag til grillen fra Slankeklubben.

Foto: SlankeDoktor.dk

Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!

(2 personer)

Det skal du bruge
1 skinke flanksteak a 250-300 g
400 g nye, små kartofler
2 peberfrugt
1 aubergine
150 g svampe, gerne portobello
1½ dl teriyakisauce
1 tsk sesamolie
1 bundt purløg
100 g groft brød

Grillkoteletter

TIP

  • Flækket skinkemignon eller svinekoteletter kan bruges i stedet for Skinke Flanksteak.
  • Server evt. ekstra teriyakisauce til.

Sådan gør du
Tænd grillen.

Halver kartoflerne og kog dem næsten møre, ca. 10 minutter.

Skær peberfrugterne i kvarter, auberginen og svampene i tykke skiver.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Bland teriyakisaucen med olie. Pensl kød, kartofler og grøntsager med teriyakiblandingen.
Grill kød, kartofler og alle grøntsager ca. 6 minutter på hver side. Pensl af og til med teriyakiblandingen. Pynt med klippet purløg.